Allergeneninfo
05/02/2024 - 03/03/2024

EiSchaaldierenVisAardnoten (Pinda)MelkSelderijMosterdSojaSesamzaadSulfietWeekdierenLupineZwaveldiox./sulfietGluten (TARWE)Gluten (ROGGE)Gluten (GERST)Gluten (SPELT)Gluten (HAVER)Gluten (KHORASANTARWE)Noten (AMANDELEN)Noten (WALNOTEN)Noten (HAZELNOTEN)Noten (MACADAMIANNOTEN)Noten (CASHEWNOTEN)Noten (PECANNOTEN)Noten (PARANOTEN)Noten (PISTACHES)
Pompoensoep                       
Kippenreepjes                           
Currysaus                      
Erwtjes en wortelen                         
Rijst                          
Kippensoep                      
Boerenburger                        
Braadsaus                        
Appelmoes                           
Natuuraardappelen                          
Ajuinsoep                       
Duo van zalm & pollakhaasje                          
Nantuasaus                    
Pastinaakpuree                          
Tomatensoep                       
Hespenreepjes                           
Kaassaus met verdoken bloemkool                       
Spirelli Tricolore                         
Vakantie                           
Pastinaaksoep                       
Kalkoensteak                        
Zoet zure saus                        
Ananas                           
Courgettesoep                       
Spaghetti                        
Bolognaisesaus                        
Kippengyros                       
Italiaanse salade + mayo                         
Preisoep                       
Zwitserse schijf                        
Zingarasaus                        
Rode Kool                           
Kippenballetjes                           
Currysaus met fijne groentjes                      
Volkoren penne                         
Knolseldersoep                       
Fishstick                         
Veron saus                    
Broccolipuree                          
Wortelsoep                       
Vol-au-vent                       
Komkommerschijfjes                           
Puree                          
Groentesoep                       
Braadworst                           
Mosterdsaus                       
Bloemkool in béchamelsaus