Allergeneninfo
06/05/2024 - 02/06/2024

EiSchaaldierenVisAardnoten (Pinda)MelkSelderijMosterdSojaSesamzaadSulfietWeekdierenLupineZwaveldiox./sulfietGluten (TARWE)Gluten (ROGGE)Gluten (GERST)Gluten (SPELT)Gluten (HAVER)Gluten (KHORASANTARWE)Noten (AMANDELEN)Noten (WALNOTEN)Noten (HAZELNOTEN)Noten (MACADAMIANNOTEN)Noten (CASHEWNOTEN)Noten (PECANNOTEN)Noten (PARANOTEN)Noten (PISTACHES)
Tomatensoep                       
Kalkoen Cordon Bleu                        
Cremesaus                       
Wortelschijfjes                         
Rijst                          
Wortelsoep                       
Gehaktballetjes                           
Tomatensaus                        
Komkommerschijfjes                           
Puree                          
Vakantie                           
Tomatengroentensoep                       
Visrolletjes                          
Vissaus                    
Spinaziepuree                          
Pompoensoep                       
Spaghetti                        
Bolognaisesaus                        
Vol-au-vent                       
Oosterse salade met radijs                           
Kippensoep                      
Zwitserse schijf                        
Braadsaus                        
Appelmoes                           
Natuuraardappelen                          
Knolseldersoep                       
Kalkoensteak                        
Currysaus met fijne groentjes                      
Rijstmix                          
Preisoep                       
Kalkoenstoofvlees                     
Italiaanse salade + mayo                         
Braadworst                           
Mosterdsaus                       
Rode Kool                           
Courgettesoep                       
Kabeljauwburger                       
Nantuasaus                    
Wortelpuree                          
Hespenreepjes                           
Kaassaus                       
Spirelli                         
Pastinaaksoep                       
Kippenboomstam                       
Erwtjes                         
Dyonnaise gebraad                          
Jagersaus                       
Bloemkool in béchamelsaus