Scholen

Vanuit onze centrale grootkeuken te Harelbeke levert Esthio op vandaag ca. 14.000 maaltijden af aan lagere scholen in West – en Oost – Vlaanderen. Door de jaren heen groeit deze activiteit uit tot onze echte core-business.

Onze maaltijden op kindermaat – en smaak geven de leerlingen de nodige energie om elke dag actief aan de lessen deel te nemen. Zo leggen wij bij onze menu-opmaak een absolute focus op een gevarieerd en voldoende aanbod groenten. Hierbij geven wij extra aandacht aan het gebruik van seizoensgebonden groenten en het geleidelijk invoeren van “vergeten” groenten.

Esthio probeert zich absoluut te onderscheiden door zijn verregaande dienstverlening naar de scholen. Zo kunnen wij ondersteuning bieden inzake refteruitrusting. Hierbij stellen wij onze ervaringen know-how ter beschikking aan alle klanten.

Ons uitgebreid aanbod naar leerkrachten en medewerkers wordt ook enorm geapprecieerd.
Heeft u een vraag over allergenen, het organiseren van een schoolfeest, vegetarische alternatieven, problemen met de vaatwasinstallaties? Alle vragen worden persoonlijk door de zaakvoerder behartigd.

Van warme maaltijden, tot belegde broodjes en desserts.

bekijk het aanbod
Esthio Promofotos 2183

Vanaf nu verse en gezonde bereide maaltijden op uw school of bedrijf?

Contacteer ons