Troeven

Esthio, de keuen van thuis

Esthio, de keuken van thuis

Of er nu tomatensoep met balletjes, cordon bleu met prinsessenboontjes, of kalkoengyros op de menu staat… telkens maakt Esthio jullie maaltijd zoals je die thuis zou maken. Beginnend met dagverse producten bereiden we heerlijke recepten en bekomen we een dagelijkse kwaliteit zonder poespas . Dit is de succesformule die nu reeds enkele decennia de ‘menu’ bepaalt binnen esthio, en dat zal nog lang zo blijven. Een professionele aanpak van voeding, met het gevoel van ‘la mama’.

Evenwichtige en gevarieerde menusamenstelling

Evenwichtige en gevarieerde menusamenstelling

Een doorgedreven professionalisering heerst ook in de menubepaling van Esthio. De samenwerking met diëtiste en voedingsdeskundigen zorgt ervoor dat we verschillende doelgroepen kunnen bereiken en leidt ook op andere vlakken tot inzichten. Zo is er bvb de introductie van de vergeten groenten (pastinaak, knolselder,…) en de keuze voor seizoensgebonden producten. Wij geloven resoluut in de voedzaamheid, vezelrijkheid en gezonde werking voor het lichaam. Nog niet overtuigd? Proef dan zeker eens onze verse dagsoep, het is een bord vol verse vitamientjes!

Focus op kwaliteit en voedselveiligheid

Focus op kwaliteit en voedselveiligheid

Kwaliteit is geen modebegrip! Niets staat Esthio in de weg als het gaat over voedselveiligheid en kwaliteit. Sinds 2017 heeft Esthio een autocontrolecertificaat (‘smiley’). Dit vertrouwen van het FAVV willen we graag zelf nog aanscherpen door beter te doen: zowel in de communicatie naar de klant, de temperatuur registratie, de aanduiding van allergenen, uitbouw van een eigen databank m.b.t. nutritionele informatie, enz… Met de professionele ondersteuning van een externe consultant streven wij dagelijks naar een nauwgezette hygiëne – en kwaliteitsbewaking.

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Voor elke honger een gepast gerecht! Esthio gaat, terecht, prat op z’n flexibiliteit en uitgebreid aanbod. Besef je s’ochtends dat je toch geen zin hebt om s’avonds nog te staan koken … Dan is Esthio hierin je ideale partner door kort op de bal te spelen en een snelle service te bieden. ‘s Middags kan je maaltijd op het werk geleverd worden aan een aantrekkelijke prijs. Heerlijk toch? Esthio heeft een uitgebreide keuze lijst aan warme en koude gerechten en belegde broodjes die ofwel individueel of voor zakenlunches, nieuwjaarsrecepties, … kunnen besteld worden. Snel, vers én lekker. s Morgens besteld,
’s middags geleverd!

Familiaal karakter

Familiaal karakter

Esthio is een familiale onderneming en dat voel je ook. Steeds staan de zaakvoerders paraat om oplossingen te bieden aan klanten, leveranciers en medewerkers. Ook behandelen ze de vragen van klanten steeds persoonlijk. Hun binding met de klant is heel belangrijk, en dat voel je ook. In opvolging van vader Hervé bouwt zoon Brecht verder aan het familiebedrijf. Dit met een moderne visie maar steeds met hetzelfde respect voor de klant, het product en de kwaliteit. Wij zien de toekomst vol smaak tegemoet.

Esthio is een partner voor alle klanten

Esthio is een partner voor alle klanten

Esthio onderscheidt zich door zijn verregaande dienstverlening naar de scholen toe. Zo kunnen wij ondersteuning bieden inzake refteruitrusting. Hierbij stellen wij onze ervaringen know-how ter beschikking aan alle klanten.
Onze ervaring inzake HACCP biedt hierbij zeker een meerwaarde. Wij bieden tevens mogelijkheden aan voor schoolfeesten of andere evenementen. Dit kan met materiaal, voeding of volledige catering. Voor bedrijven en instellingen zijn wij tevens een partner inzake specifieke logistieke eisen en voorzieningen van materiaal. Alle logistiek gebeurt in eigen beheer. Esthio beschikt op vandaag over 25 bestelwagens met eigen chauffeurs. Deze aanpak is een verlengde van onze persoonlijke manier van werken.

Esthio Promofotos 2330
Esthio Promofotos 2183

Vanaf nu verse en gezonde bereide maaltijden op uw school of bedrijf?

Contacteer ons